Το Apex Legends Mobile θα κλείσει την 1η Μαΐου

Apex Legends Mobile

Το Apex Legends Mobile θα κλείσει τις πόρτες του την 1η Μαΐου: η Respawn Entertainment το ανακοίνωσε αυτό, προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους πίσω από αυτή την ηχηρή απόφαση. Πράγματι, φάνηκε ότι η έκδοση του battle royale για κινητά είχε επίσης επιτυχία.

Αυτή είναι η δεύτερη κακή είδηση της βραδιάς για το στούντιο, το οποίο επισημοποίησε την αναβολή του Star Wars Jedi: Survivor. Σε αυτή την περίπτωση, η απόφαση να τερματιστεί το έργο οφείλεται προφανώς σε “παράγοντες πέραν του ελέγχου της Respawn” που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ποιότητα της εμπειρίας.

Σήμερα ξεκινάει μια περίοδος ενενήντα ημερών κατά την οποία τα συστήματα του Apex Legends Mobile θα παροπλιστούν σταδιακά, ξεκινώντας με όλες τις μικροσυναλλαγές και, φυσικά, τη δυνατότητα χρήσης των αντικειμένων που έχουν ήδη αγοραστεί. Η Respawn διαβεβαίωσε ότι το πάθος για το σύμπαν του Apex Legends δεν έχει μειωθεί και ότι η λήψη αυτής της απόφασης ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.