Το Age of Empires 4 πιθανόν να κυκλοφορήσει σε Xbox

Age of Empires 4

Η πολυαγαπημένη σειρά στρατηγικής της Microsoft, Age of Empires, επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο με την κυκλοφορία του Age of Empires 4 για υπολογιστές πέρυσι. Το παιχνίδι στρατηγικής συνεχίζει να λαμβάνει ενημερώσεις για να κρατήσει τη βάση των παικτών του απασχολημένη και σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι σύντομα ίσως φτάσει και στη πλατφόρμα κονσολών της Xbox.

Όπως εντοπίστηκε πρόσφατα στο Twitter της @ALumia_Italia, μια λίστα προϊόντων με την κωδική ονομασία XIP_CAR_JANUARY_2022, έγινε διαθέσιμη για εσωτερική δοκιμή στο Xbox Insider Hub. Το “CAR” στη προκειμένη περίπτωση, είναι συντομογραφία του “CARDINAL”, το οποίο παρεμπιπτόντως, είναι η κωδική ονομασία που έχει εκχωρήσει η Microsoft στο Age of Empires 4 για εσωτερική δοκιμή. Το “XIP”, πιθανότατα αναφέρεται στο “Xbox Insider Preview”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τα σχετικά Tweets:

Πριν από λίγο καιρό, ο Adam Isgreen, δημιουργικός διευθυντής στη World’s Edge, την εσωτερική ομάδα της Microsoft που είναι υπεύθυνη για το Age of Empires, είπε ότι μετά την κυκλοφορία του Age of Empires 4 για υπολογιστή, η Microsoft θα αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς του παιχνιδιού στο Xbox επίσης. Από τη φύση του όμως, ως ένα real-time παιχνίδι στρατηγικής, μια έκδοση κονσόλας μπορεί να αποτελεί κάτι σχετικά δύσκολο να υλοποιηθεί. Παρόλα αυτά, η Microsoft πραγματοποίησε πέρυσι μια πολύ άρτια μεταφορά του Microsoft Flight Simulator σε Xbox, οπότε πατώντας πάνω σε αυτό, υπάρχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες να δούμε και το Age Of Empires 4 να μεταφέρεται στη κονσόλα της εταιρείας.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.