Τίτλοι τέλους για το Marvel’s Avengers της Crystal Dynamics

Marvel's Avengers

Το τέλος του Marvel’s Avengers ανακοίνωσε το στούντιο ανάπτυξης του τίτλου, Crystal Dynamics, μέσω ενός blog post στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Στη δημοσίευση λοιπόν, η Crystal Dynamics ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την υποστήριξη και την προσθήκη νέου περιεχομένου για το Marvel’s Avengers. Ξεκινώντας στις 31 Μαρτίου του 2023, η εταιρεία θα παραδώσει το τελευταίο update του τίτλου, ενώ οι οριστικοί τίτλοι τέλους, θα έρθουν μετέπειτα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2023.

Παρόλα αυτά, το στούντιο διαβεβαίωσε ότι μετά τις 30 Σεπτεμβρίου, το single και multi-player κομμάτι του παιχνιδιού, θα παραμείνει διαθέσιμο.

Αναλυτικότερα, η δημοσίευση του στούντιο αναφέρει, μεταξύ άλλων:

Προς την εκπληκτική μας κοινότητα, μετά από δυόμισι χρόνια και την εισαγωγή δώδεκα εκ των ισχυρότερων ηρώων της Γης, μετά το Update 2.8 στις 31 Μαρτίου του 2023, δε θα προσθέτουμε πλέον νέο περιεχόμενο ή λειτουργίες στο Marvel’s Avengers. Κάθε επίσημη υποστήριξη για το παιχνίδι θα λήξει στις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Μαζί με το τέλος της ανάπτυξης, θα απενεργοποιήσουμε και το Marketplace για cosmetics. Όταν το Update 2.8 κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου του 2023, οι παίκτες δε θα μπορούν πλέον να αγοράσουν Credits και όλα όσα έχουν μείνει στους λογαριασμούς θα μετατραπούν σε πόρους εντός του παιχνιδιού για να βοηθήσουν τους παίκτες στις τρέχουσες περιπέτειες τους.

Το Marvel’s Avengers της Crystal Dynamics κυκλοφόρησε στις 14 Αυγούστου του 2020 για κονσόλες και PC.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.