Τηλεοπτική σειρά του Hogwarts Legacy βρίσκεται στα σκαριά από το HBO

Hogwarts Legacy

Ύστερα από πλειάδα αρνητικών σχολίων και τη φασαρία που περιτριγυρίζει το Hogwarts Legacy λόγω της J.K. Rowling -της συγγραφέως των βιβλίων Harry Potter μεταξύ άλλων- θα περίμενε κανείς ότι θα επηρεαζόταν αρνητικά σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι. Τα πράγματα όμως ευτυχώς, δεν κατέληξαν ακριβώς έτσι.

Αντιθέτως, η νέα δημιουργία της Portkey Games, Hogwarts Legacy, έχει αποτελέσει συνολικά μια μεγάλη επιτυχία, και σύμφωνα με αναφορές, πρόκειται να δούμε και τη μεταφορά της στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με μια αποκλειστική αναφορά από το Giant Freakin Robot, μια αν μη τι άλλο έμπιστη πηγή, μια τηλεοπτική σειρά του Hogwarts Legacy βρίσκεται επί του παρόντος στα σκαριά από το HBO Max.

Για την ώρα, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τηλεοπτική μεταφορά του παιχνιδιού, επομένως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η σειρά θα ακολουθήσει και θα εστιάσει στα γεγονότα του παιχνιδιού, αλλά και ούτε γνωρίζουμε κάτι σχετικά με το καστ των χαρακτήρων που θα συμμετέχουν. Έτσι, η αναφορά του Giant Freakin Robot έχει αφήσει πλέον πολλά αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία ευελπιστούμε να απαντηθούν με μία επίσημη ανακοίνωση κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.

Μέχρι νεοτέρας, μπορείτε να απολαύσετε το Hogwarts Legacy, το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο για PS5, PS4, PC, Xbox Series X/S, καθώς και PC.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.