Το Summer Game Fest θα εστιάσει σε ήδη ανακοινωμένους τίτλους

Summer Game Fest Geoff Keighley

Ο δημιουργός και παρουσιαστής του Summer Game Fest, Geoff Keighley, προέβη σε μια ανακοίνωση με σκοπό να αποτρέψει τυχόν λανθασμένες εκτιμήσεις σχετικά με το περιεχόμενο της επερχόμενης gaming εκδήλωσης, δηλώνοντας ότι το φετινό Summer Game Fest, θα εστιάσει κυρίως σε νεότερες πληροφορίες για τίτλους που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια ενός audio session μέσω ενός Twitter Space, ο Keighley είπε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος με το περιεχόμενο της επερχόμενης εκδήλωσης, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, θα περιέχει «τεράστιους τίτλους», συνδυαστικά με αρκετούς indie, καθώς και νέες αποκαλύψεις από νέους δημιουργούς, τις οποίες θα δούμε για πρώτη φορά.

Επιπρόσθετα, ο Keighley αναφέρει ότι το Summer Game Fest θα περιέχει αποκλειστικά παιχνίδια από τις Xbox και Nintendo, μεταξύ άλλων περίπου 30 προγραμματιστών, ωστόσο τόνισε ότι η Microsoft, όπως είναι λογικό και επόμενο, θα κρατήσει τις σημαντικότερες αποκαλύψεις της για το δικό της ανεξάρτητο show, το Xbox & Bethesda Games Showcase, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου.

Ακόμα, προέτρεψε τους παίκτες να χαμηλώσουν τις προσδοκίες που έχουν θέσει για το Summer Game Fest, αναφερόμενος σε αποκαλύψεις μεγατόνων που πιστεύεται ότι θα δουν, ενώ παράλληλα, χαρακτήρισε «τρελές» τις φήμες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου σχετικά με το περιεχόμενο του event.

Τέλος, ο παρουσιαστής της εκδήλωσης ανέφερε ότι το φετινό Summer Game Fest θα διαρκέσει περίπου μιάμιση με δυο ώρες, ωστόσο αυτό μπορεί να μην είναι ακριβές, λόγω των ζωντανών εμφανίσεων από τους καλεσμένους και όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί για να διεξαχθεί η παρουσίαση. Το Summer Game Fest 2022 λοιπόν, αναμένεται να διεξαχθεί στις 9 Ιουνίου του 2022.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.