Το studio πίσω από τα Little Nightmares ετοιμάζει νέο παιχνίδι

Little Nightmares

Η σουηδική Tarsiers Studios, που μας έχει προσφέρει τους δύο ατμοσφαιρικούς horror platformer τίτλους, Little Nightmares και Little Nightmares 2 οι οποίοι κυκλοφόρησαν σε PlayStation, Xbox και PC, φαίνεται πως εργάζεται επί του παρόντος σε ένα νέο παιχνίδι. Οι Σουηδοί προγραμματιστές, που από τη πρώτη κυκλοφορία του Little Nightmares έχουν καλό όνομα στη βιομηχανία, έχουν δημιουργήσει προσμονή για την επόμενη δημιουργία τους, και από ότι φαίνεται, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμα για να μάθουμε.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της Tarsier Studios στο Twitter λοιπόν, η εταιρεία δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο βλέπουμε ένα ετοιμόρροπο και εγκαταλελειμμένο κτήριο, ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα ένα απομονωμένο αυτοκίνητο σε έναν δρόμο, και μετά, κατά τη διάρκεια μιας πολύ γρήγορης μετάβασης εικόνων, διακρίνουμε κάτι που μοιάζει με ένα τέρας με πολλά πόδια, να βρίσκεται στην κορυφή του προαναφερόμενου κτηρίου. Όλα αυτά συνοδεύονται από μια ambient ατμοσφαιρική μουσική, ενώ στο tweet η εταιρεία έχει αφήσει ένα απλό μήνυμα, που λέει: «Ήμασταν απασχολημένοι».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό tweet από τη Tarsier Studios:

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.