Νέος Star Wars τίτλος βρίσκεται στα σκαριά από τη πρώην σκηνοθέτρια των Uncharted

Star Wars Amy Hennig

Ένα νέο παιχνίδι Star Wars βρίσκεται υπό ανάπτυξη στη Skydance New Media, το διαδραστικό Studio που ιδρύθηκε το 2019 από τη διευθύντρια παιχνιδιών Amy Hennig, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Lucasfilm Games και Skydance. Είναι μια μεγάλη επιστροφή στο franchise του Star Wars για τη Hennig, η οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με το franchise στη Visceral Games της EA, σε ένα φιλόδοξο αλλά τελικά ακυρωμένο έργο.

Η Skydance New Media περιγράφει το άτιτλο project του Star Wars ως «ένα πλούσιο κινηματογραφικό παιχνίδι δράσης-περιπέτειας με μια πρωτότυπη ιστορία», αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν ανακοινώθηκε τίτλος, ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε σε ποιες πλατφόρμες αναμένεται να κυκλοφορήσει.

«Συχνά έχω περιγράψει πώς βλέποντας Star Wars το 1977 ουσιαστικά” άλλαξε” τον 12χρονο εγκέφαλό μου, διαμορφώνοντας ανεξίτηλα τη δημιουργική ζωή και το μέλλον μου. Χαίρομαι που συνεργάζομαι ξανά με τη Lucasfilm Games για να δημιουργήσουμε διαδραστικές ιστορίες σε αυτόν τον γαλαξία που αγαπώ», είπε η Hennig ​​σε ένα δελτίο τύπου.

Η Hennig συνίδρυσε τη Skydance New Media, ένα τμήμα της εταιρείας παραγωγής που είναι πιο γνωστό για τη δουλειά του στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με τον Julian Beak, βετεράνο της EA του οποίου οι τίτλοι περιλαμβάνουν το Battlefield: Hardline, το Need for Speed ​​και το παιχνίδι Star Wars της Visceral.

Όταν αποκαλύφθηκε το studio, είπε ότι «ήλπιζε να προσεγγίσει Gamers και μη, σε αναδυόμενες Streaming πλατφόρμες, με μία νέα διαδραστική σειρά που εστιάζει στην ιστορία και θα χρησιμοποιεί υπερσύγχρονη μηχανή γραφικών, για να παρέχει την οπτική πιστότητα της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, αλλά με μια ενεργή, λιτή εμπειρία που θα τοποθετεί το κοινό στη θέση του οδηγού

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων της Τρίτης, η Skydance New Media έχει έκτοτε αναπτυχθεί και περιλαμβάνει «προγραμματιστές και καλλιτέχνες με δεκαετίες εμπειρίας σε AAA παιχνίδια δράσης και περιπέτειας, καθώς και μια διαφορετική ομάδα δημιουργικών συμβούλων από τον κόσμο του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, των παιχνιδιών και των κόμικς

Η Skydance New Media ανακοίνωσε το πρώτο της Project, ένα παιχνίδι Marvel χωρίς τίτλο, το περασμένο φθινόπωρο. Η Hennig ​​και η ομάδα της περιέγραψαν αυτό το έργο ως «ένα narrative-driven, blockbuster action-adventure τίτλο, που περιλαμβάνει μια εντελώς πρωτότυπη ιστορία και θέαμα στο σύμπαν της Marvel».

Το άνευ τίτλου παιχνίδι Star Wars της Hennig τώρα, έρχεται και βρίσκει τουλάχιστον άλλα πέντε σε εξέλιξη project με την Lucasfilm Games. Αυτά τα έργα λοιπόν, περιλαμβάνουν το Star Wars Eclipse της Quantic Dream, ένα Open World Star Wars παιχνίδι από τη Massive Entertainment της Ubisoft, και τρία παιχνίδια από την Respawn Entertainmentτρία παιχνίδια από την Respawn Entertainment: μια συνέχεια του Star Wars Jedi: Fallen Order, ένα νέο FPS Shooter και ένα παιχνίδι στρατηγικής που αναπτύσσεται από κοινού με τη Bit Reactor, ένα studio που ιδρύθηκε από πρώην προγραμματιστές της XCOM.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.