Η Sony επιβεβαίωσε το Horizon Call of the Mountain για το State of Play

Horizon Call of the Mountain

Η Sony επιβεβαίωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του PlayStation στο Twitter, πως ο επερχόμενος VR τίτλος, Horizon Call of the Mountain, πρόκειται να εμφανιστεί στο αυριανό State of Play.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έγραψε στο Twitter: «Αύριο: Θα έχετε μια νέα ματιά στο Horizon Call of the Mountain για το PSVR2, κατά τη διάρκεια του State of Play.»

Όσον αφορά στο παιχνίδι καθαυτό, τη δημιουργία του έχουν αναλάβει εξ’ ολοκλήρου οι Guerilla και Firesprite Games, ενώ επί του παρόντος, οι λεπτομέρειες για το παιχνίδι είναι ελάχιστες. Παρόλα αυτά, αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι περιγράφεται ως “μια μοναδική νέα Horizon εμπειρία” η οποία “χτίζεται από την αρχή” για να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες υλικού του ολοκαίνουργιου PlayStation VR2 και όλες τις σχετικές βελτιώσεις που έχει το PSVR2 Sense, σύμφωνα με τη Sony. Οι παίκτες θα παίξουν ως ένας εντελώς νέος χαρακτήρας, αν και γνωστά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένης της πρωταγωνίστριας της σειράς Aloy, θα εμφανιστούν επίσης, μαζί με μερικούς νέους χαρακτήρες.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (01:00), αναμένεται να πραγματοποιηθεί το νέο State of Play, το οποίο σύμφωνα με το PlayStation Blog, θα διαρκέσει περίπου 30 λεπτά και θα είναι αφιερωμένο σε ανακοινώσεις από τρίτους προγραμματιστές και σε παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη για το PlayStation VR2.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.