Ο σκηνοθέτης του Dragon’s Dogma φουντώνει τις φήμες για sequel

Dragon’s Dogma

Το Dragon’s Dogma της Capcom, αποτελεί έναν τίτλο ο οποίος αναγνωρίστηκε από μια μεγάλη μερίδα παικτών και κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω του ιδιαίτερου gameplay του. Το τελευταίο διάστημα, έχουν αρχίσει διάφορες εικασίες να κάνουν το γύρω του διαδικτύου, με τους fans του franchise να ελπίζουν για τη κυκλοφορία ενός sequel.

Ένα πρώτο σημάδι, θα μπορούσε να πει κανείς, αποτελεί το γεγονός ότι η Capcom για να γιορτάσει την επέτειο δέκα χρόνων του Dragon’s Dogma, λάνσαρε μια νέα ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Στην ιστοσελίδα, μαζί με ένα βίντεο για τον εορτασμό του παιχνιδιού, περιλαμβανόταν επίσης ένα μήνυμα από το σκηνοθέτη του αρχικού τίτλου, Hideaki Itsuno, που αναφέρει τα παρακάτω:

«Το Dragon’s Dogma, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2012, γιορτάζει τη 10η επέτειό του! Σε ευχαριστώ, Arisen, που πήρες τα όπλα και το θάρρος στις αδύνατες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά σου. Είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτή τη σημαντική γιορτή του Dragon’s Dogma!».

Στο σήμερα τώρα, η Capcom ανακοίνωσε το Capcom Showcace 2022, το οποίο θα διαρκεί περίπου τριάντα πέντε λεπτά και θα αποτελεί πιθανότατα μια επέκταση των όσων παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του State of Play, ενώ το line-up της παρουσίασης πρόκειται να ανακοινωθεί από την ιαπωνική εταιρεία τις επόμενες ημέρες.

Ο σκηνοθέτης λοιπόν του Dragon’s Dogma, Hideaki Itsuno, έκανε retweeet την δημοσίευση της Capcom για το επερχόμενο Capcom Showcase, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τις εικασίες για ένα πιθανό sequel του τίτλου.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στο retweet που μπορείτε να δείτε παρακάτω: «Φροντίστε να συντονιστείτε (στο Capcom Showcase) για όλες τις τελευταίες πληροφορίες της Capcom.»

Το αν πράγματι ωστόσο, πρόκειται να δούμε το sequel που ζητούν χρόνια τώρα οι fans του franchise, μένει να το δούμε. Το Capcom Showcase 2022, αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά τη νύχτα της 13ης προς 14η Ιουνίου, στη 01:00 ώρα Ελλάδος.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.