Ένα χρήσιμο feature του PlayStation 5 έφτασε στην Ελλάδα

PS5 PS App

Οι κάτοχοι PlayStation 5 στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μπορούν πλέον να ανεβάζουν αυτόματα τις φωτογραφίες τους στα κινητά τους. Αυτό, ύστερα από σχεδόν δύο μήνες, αφότου οι κάτοχοι της Βόρειας Αμερικής, άρχισαν να αναφέρουν στα τέλη Ιανουαρίου ότι μπορούσαν να ανεβάσουν αυτόματα στιγμιότυπα οθόνης και βίντεο που τραβήχτηκαν στην εφαρμογή PlayStation για κινητά.

Αν και το χαρακτηριστικό φαινόταν να κυκλοφορεί παγκοσμίως, οι χρήστες εκτός της Βόρειας Αμερικής και της Ιαπωνίας έπρεπε να συνεχίσουν να περιμένουν για σχεδόν δύο μήνες. Τώρα, ωστόσο, όπως επιβεβαιώθηκε, η εφαρμογή του PlayStation για κινητά, δίνει επιτέλους στους κατόχους PlayStation 5 στην Ελλάδα την επιλογή να ενεργοποιήσουν την αυτόματη μεταφόρτωση.

Μόλις ενεργοποιήσετε τη λειτουργία στην εφαρμογή του PlayStation για κινητά, ωστόσο, η συνδεδεμένη κονσόλα σας θα ξεκινήσει από εκείνη τη στιγμή την αυτόματη μεταφόρτωση φωτογραφιών, οι οποίες θα παραμείνουν διαθέσιμες για αποθήκευση στη συσκευή σας για 14 ημέρες. Αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιείτε τις λήψεις σας στην εφαρμογή φωτογραφιών ή επεξεργασίας της επιλογής σας, αντί να περιορίζεστε στη κοινή χρήση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Τέλος, για να μην απορήσετε όταν δε δείτε ολόκληρη τη συλλογή σας, τυχόν λήψεις που πραγματοποιήθηκαν πριν από την ενεργοποίηση της δυνατότητας στην εφαρμογή, δε θα μεταφερθούν αυτόματα στη συσκευή σας.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.