ΦΗΜΗ: Το Sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order δεν θα είναι Cross-Gen και έρχεται το 2023

Star Wars Jedi: Fallen Order Sequel

Η EA επιβεβαίωσε νωρίτερα φέτος ότι η Respawn Entertainment εργαζόταν σε τρία νέα παιχνίδια Star Wars, με ένα από αυτά να είναι η συνέχεια του Star Wars Jedi: Fallen Order του 2019. Επίσημη ανακοίνωση για το παιχνίδι ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά έχουν προκύψει ορισμένες νέες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής του στο Giant Bomb, GrubbSnax, ο δημοσιογράφος Jeff Grubb ισχυρίστηκε ότι το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order δε θα είναι cross-gen και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS5, Xbox Series X/S και PC. Αυτό φαίνεται να είναι ένα μοτίβο για τα επερχόμενα παιχνίδια της EA, πολλά εκ των οποίων, έχει αναφερθεί ότι θα είναι αποκλειστικά της τρέχουσας γενιάς. Αυτό περιλαμβάνει παιχνίδια όπως το επόμενο Dragon Age και το επερχόμενο Need for Speed, ενώ παράλληλα, το επερχόμενο remake του Dead Space πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσης μόνο για PC και κονσόλες τρέχουσας γενιάς.

Επιπλέον, ο Grubb δηλώνει επίσης ότι το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order αναμένεται τώρα να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023, ενώ προηγούμενες αναφορές είχαν δείξει ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε κάποια στιγμή στο τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Ακόμα, το παιχνίδι φαίνεται πως θα έχει επίσης νέο τίτλο.

Όσο για το πότε θα αποκαλυφθεί, αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανένας πέρα από την ίδια την εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου. Η EA επιβεβαίωσε ότι δε θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη καλοκαιρινή της εκδήλωση φέτος, ωστόσο ο Grubb είχε δηλώσει προηγουμένως ότι το παιχνίδι αναμένεται να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration το Μάιο.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.