Σάλος με τα Twitch drops του Warhammer 40000: Chaos Gate – Daemonhunters

Warhammer 40000: Chaos Gate – Daemonhunters

Η Complex Games κυκλοφόρησε το Warhammer 40000: Chaos Gate – Daemonhunters νωρίτερα μέσα στο μήνα. Με εξαίρεση κάποια ζητήματα με τις επιδόσεις και το balance, το παιχνίδι έχει δεχθεί θετικές κριτικές. Αυτό έπαψε να ισχύει, όμως, όταν ανακοινώθηκε ότι in-game αντικείμενα θα δοθούν μέσω Twitch drops.

Για όσους δε γνωρίζουν τα Twitch drops, είναι rewards που δίνονται σε θεατές που παρακολουθούν για κάποιες ώρες stream που μεταδίδουν το παιχνίδι στο οποίο αφορούν στα έπαθλα. Οι παίκτες, λοιπόν, του Warhammer 40000: Chaos Gate – Daemonhunters, δεν εξέλαβαν καθόλου καλά την απόφαση της εταιρείας, δηλώνοντας με καυστικά σχόλια ότι δεν έχουν καμία διάθεση να παρακολουθήσουν τις μεταδόσεις προκειμένου να λάβουν το loot.

Τα αντικείμενα που έγιναν η πέτρα του σκανδάλου δεν είναι παρά διακοσμητικά. Ουσιαστικά αποτελούν καλύτερες εκδόσεις όπλων που χρησιμοποιούνται στην αρχή του παιχνιδιού, με μικρά boosts. Πρόκειται για εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στις αρχές του παιχνιδιού, έως ότου οι παίκτες βρουν κάτι καλύτερο.

Η Complex Games άκουσε τα παράπονα των παικτών και ανταποκρίθηκε αρκετά γρήγορα. Οι developers ανέφεραν ότι ο σκοπός της ενέργειας ήταν κυρίως διαφημιστικός και πως δεν ήθελαν να αφήσουν εκτός τους παίκτες. Έτσι, θα δώσουν σε όλους τα rewards μέσω μίας από τις μελλοντικές ενημερώσεις του Warhammer 40000: Chaos Gate – Daemonhunters, μέσα στο Μάιο.

Εκτός αυτού, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα patch για να αντιμετωπίσει κάποια ζητήματα, όπως ένα cinematic που δεν προβαλλόταν, δηλώνοντας πως γνωρίζουν για τα προβλήματα που υπάρχουν και εργάζονται σκληρά για την επίλυσή τους.