Πιθανόν να ετοιμάζεται ένας νέος τίτλος Subnautica

Subnautica

Το υποβρύχιο survival παιχνίδι της Unknown Worlds, Subnautica, έχει κερδίσει άξια τη θέση του ως ένα από τα καλύτερα του είδους του, καθώς και η συνέχεια της σειράς, Subnautica: Below Zero, έχει βασιστεί επίσης στα ίδια δυνατά σημεία, καθιστώντας το άξιο διάδοχο του πρώτου τίτλου.

Οι πρόσφατες λίστες θέσεων εργασίας φαίνεται να υποδηλώνουν ότι ένα νέο παιχνίδι που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Subnautica βρίσκεται υπό ανάπτυξη στο studio. Η εταιρεία ανάπτυξης Unknown Worlds, αναζητά έναν Senior Narrative Designer για το “επόμενο παιχνίδι στο σύμπαν του Subnautica”. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις θέσεις εργασίας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας. Φυσικά, είναι ακόμα πολύ νωρίς, επομένως λογικό είναι πως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο πριν δούμε κάποιο σχετικό trailer ανακοίνωσης ή κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ο ενδεχόμενος τίτλος που θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με τα προηγούμενα παιχνίδια της εταιρείας, αποτελεί επιπλέον προσθήκη μιας άλλης νέας IP στην οποία το studio εργάζεται, από τότε που εξαγοράστηκε από την εταιρεία ανάπτυξης του PUBG, Krafton, πέρυσι. Σύμφωνα με τις οικονομικές εκθέσεις του studio, η νέα IP θα είναι ένα turn-based strategy παιχνίδι, που θα λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο επιστημονικής φαντασίας και αναπτύσσεται αυτήν τη στιγμή για τις πλατφόρμες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των κινητών τηλεφώνων.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.