Παραγωγός της σειράς Dino Crisis συμμετέχει ενεργά στο Exoprimal

Dino Crisis Exoprimal

Ο παραγωγός της σειράς Dino Crisis, Hiroyuki Kobayashi, επιβεβαίωσε ότι εργάζεται στο επερχόμενο παιχνίδι δεινοσαύρων της Capcom, Exoprimal.

Το trailer του επερχόμενου action παιχνιδιού της Capcom με έμφαση στους δεινόσαυρους, το οποίο προβλήθηκε κατά την παρουσίαση State of Play της περασμένης εβδομάδας, έκανε πολλούς παίκτες να αναρωτιούνται, αν υπήρχε κάποια σύνδεση με τους κλασικούς τίτλους Dino Crisis της εκδότριας εταιρείας.

Αν και δεν είναι ακόμη γνωστό ότι το Exoprimal διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν, τώρα τουλάχιστον γνωρίζουμε με σιγουριά, ότι ο Hiroyuki Kobayashi, ο οποίος ήταν συν-σχεδιαστής στο πρώτο Dino Crisis και παραγωγός των Dino Crisis 2 και 3, συμμετέχει ενεργά στο project.

Ο Kobayashi ανέβασε πρόσφατα στο Twitter ότι είχε “εμπλακεί πολύ” σε έναν νέο τίτλο και μετά συνέχισε να απαριθμεί όλες τις σειρές στις οποίες είχε δουλέψει στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των Resident Evil, Dino Crisis, Devil May Cry και πολλών άλλων. Στο κάτω μέρος της λίστας βρίσκεται και το Exoprimal, υποδηλώνοντας ότι ο Kobayashi συμμετέχει στην ανάπτυξή του.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο επισκόπησης προγραμματιστών για το παιχνίδι, επιβεβαίωσε ότι το Exoprimal είναι δουλειά του Takuro Hiraoka και παράγεται από τον Ichiro Kiyokawa. Επομένως, δεν είναι ακόμη σαφές ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος του Kobayashi στο project.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer αποκάλυψης του Exoprimal:

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.