Παίκτης αγόρασε όλα τα παιχνίδια των Wii U και 3DS πριν το οριστικό κλείσιμο του ψηφιακού καταστήματος

Wii U 3DS

Σε ένα αρκετά κοστοβόρο project προχώρησε ένας παίκτης, ο οποίος αγόρασε όλα τα παιχνίδια των Wii U και 3DS, λίγο πριν το οριστικό κλείσιμο του ψηφιακού καταστήματος της εταιρείας, το οποίο αναμένεται να συμβεί στις 27 Μαρτίου του 2023.

Λόγος για τον γνωστό YouTuber και Content Creator, Jirard Khalil γνωστό και ως “The Completionist“, ο οποίος αγόρασε συνολικά 866 τίτλους του Wii U και 1547 του 3DS. Όσον αφορά στο χώρο αποθήκευσης, τα παιχνίδια του Wii U έφτασαν τα 1.2 TBs, ενώ αυτά του 3DS τα 267 GBs. Το συνολικό κόστος του project τώρα, κόστισε $22.791 και χρειάστηκε περίπου ένα χρόνο να ολοκληρωθεί, όπως ανέφερε ο Jirard Khalil.

Επιπλέον, ο Khalil δήλωσε ότι το project αυτό χρηματοδοτήθηκε από αρκετούς χορηγούς και ότι πρόκειται να δωρίσει την ολοκληρωμένη πλέον συλλογή των παιχνιδιών των Wii U και 3DS, στο Video Game History Foundation. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος αποσκοπεί στη διατήρηση της ιστορίας των βιντεοπαιχνιδιών.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το βίντεο που ανέβασε ο Khalil στο κανάλι του στο YouTube σχετικά με το project:

 

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.