Οι δημιουργοί των Life is Strange ετοιμάζουν οκτώ νέους τίτλους μέχρι το 2025

Life is Strange

Τα τελευταία χρόνια, η σειρά Life is Strange έχει γίνει μια από τις πιο αναγνωρίσιμες στη βιομηχανία. Τα επόμενα χρόνια λοιπόν, φαίνεται πως θα έχουμε περισσότερο υλικό από τη Dontnod, καθώς η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θέλει να κυκλοφορήσει οκτώ νέα παιχνίδια μέχρι το 2025, δύο από τα οποία έχουν ήδη ανακοινωθεί. Σκοπεύουν να δημοσιεύσουν δύο νέους τίτλους, έναν από το δανικό στούντιο PortaPlay που ονομάζεται Gerda: A Flame in Winter, έναν από το Studio Tolima, καθώς και έξι από τα δικά τους πρωτότυπα project.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν μερικές φήμες σχετικά με το project που μπορεί να απασχολήσει τη Dontnod Entertainment στη συνέχεια. Για παράδειγμα, το στούντιο δεν έχει επεκταθεί πολύ στο είδος δράσης RPG, οπότε υπάρχει πιθανότητα αυτό να είναι κάτι που θα τους ενδιέφερε να εξερευνήσουν σύντομα. Ανέφεραν επίσης πέρυσι, ότι το Life is Strange δεν αποτελεί μέρος της στρατηγικής τους αυτή τη στιγμή, καθώς θέλουν να επικεντρωθούν σε νέες IP, οπότε κανείς μας δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά πώς ακριβώς πρόκειται να κινηθεί η εταιρεία.

Φυσικά, και οι ίδιοι σίγουρα έχουν καταλάβει πραγματικά την ικανότητά τους στο κομμάτι της αφηγηματικής περιπέτειας στις IP τους, οπότε είναι ασφαλές να υποθέτουμε ότι θα συνεχίσουν να εξερευνούν αυτό το είδος, αν όχι άμεσα, σίγουρα στο μέλλον.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.