Ο σκηνοθέτης του Tekken αντιδράει σε ένα εξαιρετικό mod του Elden Ring

Tekken 7 Mod Elden Ring

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς Tekken, δημοσίευσε στο Twitter για να διευκρινίσει ότι ένα νέο Tekken 7 mod του Elden Ring που κυκλοφορεί, δεν αποτελεί επίσημη δημιουργία της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα τώρα, ο Katsuhiro Harada αντέδρασε στο βίντεο που κάνει το γύρο του Twitter, το οποίο δείχνει ένα νέο Tekken 7 mod που περιέχει χαρακτήρες του Elden Ring. Το mod, που κυκλοφόρησε από το χρήστη Ultraboy, μπορείτε να το κατεβάσετε επί του παρόντος και προσθέτει οκτώ χαρακτήρες από το πόνημα της FromSoftware, στην PC έκδοση του Tekken 7. Μεταξύ των χαρακτήρων συμπεριλαμβάνονται οι Melina, Malenia, Alexander, Radahn, Ranni και ένας τεράστιος αστακός.

Επειδή το αρκετά υψηλής ποιότητας mod θα μπορούσε να θεωρηθεί με μεγάλη άνεση ως ένα επίσημο παιχνίδι μάχης Elden Ring, ο Harada εξέφρασε την απροθυμία του να το ενθαρρύνει. Ο ίδιος είπε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter:

Εμ… σίγουρα, το Elden είναι ένας τίτλος που χρηματοδοτείται από τη Bandai Namco και ήμουν ο γενικός διευθυντής παραγωγής του Elden, οπότε δεν είναι άσχετο. Είναι ένα γελοία καλοφτιαγμένο mod, αλλά παρακαλώ σταματήστε.

Ένας fan ρώτησε τον Harada, αν εννοούσε ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να σταματήσουν να φτιάχνουν το mod ή απλά να σταματήσουν να του στέλνουν tweet σχετικά με αυτό.

Μάλλον δεν το γνωρίζετε, αλλά υπάρχουν εκπληκτικά πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι αυτό είναι κάτι επίσημο ή καταλαβαίνουν διάφορα και επικοινωνούν μαζί μας. Δε λέω τίποτα για τη προσωπική σας απόλαυση, αλλά θέλω να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι στην κοινότητά σας που “κάνουν θόρυβο” λόγω παρεξηγήσεων“, εξήγησε ο Harada.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.