Ο σκηνοθέτης του Days Gone ήθελε να φτιάξει παιχνίδι Uncharted

uncharted days gone victor sullivan

Ο σκηνοθέτης του Days Gone, Jeff Ross, ήθελε να κάνει ένα παιχνίδι Uncharted με επίκεντρο έναν νεαρό σε ηλικία Sully, όπως αποκάλυψε. Μιλώντας στο Sacred Symbols+, ο σκηνοθέτης συζήτησε πώς μετά την απόφαση της Sony να μη δώσει το πράσινο φως για μια συνέχεια του Days Gone, η ομάδα άρχισε να ψάχνεται με άλλες IP της Sony, συμπεριλαμβανομένου και του Uncharted.

Ο Victor Sullivan σε ηλικία 25 ετών σε έναν πολύ στυλιζαρισμένο κόσμο όπου… θα ήταν γύρω στο 1976, πιστεύαμε ότι είναι εκεί που θα μπορούσε να είναι η ηλικία του,” αποκάλυψε ο Ross όταν ρωτήθηκε για το σχέδιό του για τη σειρά. “Θα έφευγε από το Πολεμικό Ναυτικό για τους δικούς του λόγους, και σκέφτηκα βλέποντάς τον νέο και προσπαθώντας να βρει τον δρόμο του σε αυτόν τον κόσμο, ύστερα από την προσπάθεια του να γίνει στρατιώτης ή ξέρετε στρατιωτικός, να βγει στους δρόμους για πρώτη φορά και να γίνει ‘κλέφτης’.

uncharted days gone

Ο Ross συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι στην ιδέα του, ο Sully θα παραπέμπει στο σύμβολο του James Bond, Sean Connery. “Ένας νεαρός σέξι Victor Sullivan, για μένα, θα ήταν σαν τον Sean Connery.” Ανέφερε επίσης ότι ταινίες που διαδραματίζονται στη δεκαετία του ’70, όπως το Joker και το Once Upon A Time In Hollywood, επηρέασαν αρκετά την ιδέα του. “Αυτό ήθελα να κάνω, χωρίς να εστιάσω στα cheesy σημεία της δεκαετίας του ’70“, είπε.

Ο Jeff Ross και η Sony Bend είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με την IP του Uncharted, στο Uncharted Golden Abyss του 2011 για το PlayStation Vita. Το παιχνίδι αντιμετωπίστηκε με επαίνους από τους κριτικούς και συνέχισε να είναι ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις στην πλατφόρμα.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.