Ο σκηνοθέτης του Days Gone εντάσσεται ως Design Director στην Crystal Dynamics

Jeff Ross Crystal Dynamics

Μετά την ανακοίνωση του νέου Tomb Raider που φτιάχνεται πάνω στην Unreal Engine 5, η Crystal Dynamics δημοσίευσε στο Twitter μια λίστα με τις θέσεις εργασίας στα στούντιο της. Πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ότι επιβεβαιώθηκε πως ο σκηνοθέτης του Days Gone Jeff Ross, είχε ενταχθεί στην ομάδα. Τώρα, εργάζεται ως Design Director και μεταξύ άλλων, είπε: “Είμαι ενθουσιασμένος με το project και ειδικά με την ομάδα των πραγματικά υπέροχων αυτών ανθρώπων“.

Προφανώς υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το τι ακριβώς μπορεί να εργάζεται ο Jeff Ross. Θα μπορούσε να είναι το Tomb Raider ή ακόμα και το Perfect Dark, του οποίου την ανάπτυξη φέρεται να ηγείται η Crystal Dynamics, δεδομένου του μεγάλου αριθμού των αποχωρήσεων που έλαβε χώρα στη The Initiative τον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου και του Design Director της.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό Tweet που δημοσίευσε ο Jeff Ross μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με τη Crystal Dynamics:

Δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη πληροφορία σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο Tomb Raider, ενώ όπως όλα δείχνουν, το Perfect Dark απέχει ακόμα πολύ για να κυκλοφορήσει. Όσο για την Unreal Engine 5, η μηχανή γραφικών βρίσκεται πλέον διαθέσιμη για προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.