Ο Hideo Kojima φαίνεται να εργάζεται σε έναν νέο horror τίτλο

Hideo Kojima Overdose

Σύμφωνα με το γνωστό δημοσιογράφο και insider της βιομηχανίας, Tom Henderson, ο Hideo Kojima φαίνεται να εργάζεται σε έναν νέο horror τίτλο, ο οποίος ονομάζεται «Overdose».

Ο Henderson λοιπόν, ισχυρίζεται ότι έχει λάβει υλικό από το νέο παιχνίδι του Kojima, στο οποίο παρεπιπτόντως, φαίνεται πως συμμετέχει και η Margaret Qualley, η οποία συμμετείχε επίσης και στον πρώτο τίτλο της Kojima Productions, Death Stranding.

Γράφοντας στο Tryhard Guides, ο Tom Henderson, αναφέρει:

«Μου στάλθηκε κάποιο υλικό ανώνυμα, το οποίο φαίνεται να δείχνει τη Mama από το Death Stranding να φορά ένα μπλε φόρεμα. Το παιχνίδι, ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι το Death Stranding 2 και έχει μόνο την ηθοποιό που υποδύθηκε τη Mama, Margaret Qualley.»

«Τα πλάνα δείχνουν τον χαρακτήρα να περπατά σε σκοτεινούς διαδρόμους με ένα φακό σε προοπτική τρίτου προσώπου, ωστόσο προτάθηκε ότι το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί και σε προοπτική πρώτου προσώπου. Ένα jump scare στο τέλος των πλάνων δείχνει το “GAMEOVER”, ακολουθούμενο από το “A Hideo Kojima Game”… “OVERDOSE”

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό tweet:

Αν λοιπόν τα παραπάνω αληθεύουν, αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι που εν μέρει αποκάλυψε ο Norman Reedus πριν περίπου ένα μήνα, δεν είναι το sequel του Death Stranding, αλλά ένας νέος horror τίτλος του Hideo Kojima.

Όπως και να έχει, αν το Overdose είναι ο νέος τίτλος της Kojima Productions, ευελπιστούμε να δούμε και να μάθουμε περισσότερα για αυτόν, είτε στο Summer Game Fest του Geoff Keighley, είτε στην επερχόμενη εκδήλωση της Microsoft, Xbox & Bethesda Games Showcase, ειδικά από τη στιγμή που φήμες θέλουν τον Ιάπωνα δημιουργό να συνεργάζεται με το Xbox.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.