Ο Hideo Kojima φαίνεται να εργάζεται σε ένα παιχνίδι για το PS5

Hideo Kojima

Ο Hideo Kojima μπορεί να εργάζεται σε ένα παιχνίδι PS5, δεδομένου ότι σε ένα από τα πρόσφατα tweets του εμφανίζεται ένα devkit της κονσόλας της Sony. Η λεπτομέρεια δεν ήταν εύκολο να εντοπιστεί, αλλά ήταν σαφές ότι κάποιος θα το έκανε, αν σκεφτεί κανείς ότι όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται από τον Kojima ερευνώνται τακτικά σε όλο τον κόσμο για ενδείξεις σχετικά με το τι ετοιμάζει.

Στο παραπάνω tweet, το οποίο δείχνει ένα δωμάτιο στα στούντιο της Kojima Productions, διακρίνεται (μόλις και μετά βίας) ένα devkit PS5, το οποίο είναι αρκετό για να πιστέψουν πολλοί ότι η ομάδα εργάζεται πάνω σε ένα παιχνίδι PS5. Το γεγονός ότι το στούντιο έχει dev kits για το PS5 είναι προφανές, καθώς έχουν ήδη δουλέψει πάνω στο Death Stranding: Director’s Cut για την κονσόλα, οπότε δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη, αλλά το γεγονός ότι βρίσκεται στον ίδιο χώρο όπου γίνονται οι τρέχουσες εργασίες υποδηλώνει ότι υπάρχει ένα νέο παιχνίδι για την κονσόλα της Sony.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το VGC και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω, με το devkit PS5 να επισημαίνεται.

Hideo Kojima

Το παράξενο σχήμα των κιτ ανάπτυξης της Sony είναι επίσης σαφώς αναγνωρίσιμο από αυτή τη γωνία. Προς το παρόν δεν έχουμε νέα για το τι ετοιμάζει ο Hideo Kojima, αλλά κάποιες πρόσφατες φήμες αναφέρουν την πιθανότητα να δουλεύει πάνω σε ένα παιχνίδι για το Xbox.

Πρόσφατα, υπήρχαν επίσης φήμες ότι η Kojima Productions εξαγοράστηκε από τη Sony, οι οποίες προφανώς διαψεύστηκαν από τον ίδιο τον Kojima.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.