Παίκτης έσπασε την τηλεόρασή του παίζοντας Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports

Περίπου μια μέρα μετά την επίσημη κυκλοφορία του Nintendo Switch Sports, ένας παίκτης έχει ήδη γίνει viral καθώς σπάει κατά λάθος την τηλεόρασή του παίζοντας το παιχνίδι της Nintendo.

Ο Streamer με όνομα 63man έκανε stream το Nintendo Switch Sports παίζοντας τένις το Σάββατο, όταν κατά λάθος πέταξε ένα χειριστήριο Joy-Con στην τηλεόρασή του, σπάζοντας έτσι την οθόνη. Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, είπε:

«Εάν δεν στείλετε αυτό το κλιπ στο Live Stream Fails, πραγματικά θα πάρω διαζύγιο με αυτό το Chat», αναφερόμενος στο δημοφιλές κανάλι Reddit που καταγράφει τις ατυχίες του streamer.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζατε, το Nintendo Switch Sports είναι ο διάδοχος της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς Wii Sports της Nintendo, που με περισσότερα από 80 εκατομμύρια αντίτυπα, παραμένει το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Το Wii Sports ήταν διαβόητο για τα πολλά καταγεγραμμένα περιστατικά των παικτών που πέταξαν κατά λάθος τα τηλεχειριστήρια Wii τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, προκαλώντας αρκετές φορές ζημιά στις τηλεοράσεις τους.

Ο αριθμός των περιστατικών έγινε αρκετά μεγάλος, σε σημείο που αναφέρθηκε ακόμη και από το BBC. Έπειτα, η Nintendo προσφέρθηκε να αντικαταστήσει όλους τους ιμάντες των Controller με παχύτερους, έτσι ώστε να αποτρέψει νέα ατυχήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.