Ένα Nintendo Indie World Showcase πιθανόν να ανακοινωθεί σύντομα

Nintendo Indie World Showcase

Όλοι περιμένουμε η Nintendo να παρουσιάσει άλλο ένα από τα ετήσια καλοκαιρινά Directs αυτόν τον Ιούνιο, ακόμη και με την απουσία της E3. Όμως, ενώ περιμένουμε την ιαπωνική εταιρεία να προβεί σε αυτή την ανακοίνωση, φαίνεται ότι επιφυλάσσει και κάτι άλλο για εμάς.

Λόγος λοιπόν, γίνεται για ένα νέο Nintendo Indie World Showcase, το οποίο πιθανόν να βρίσκεται καθοδόν. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να υπαινίσσεται η εξέχουσα insider της Nintendo, Emily Rogers, η οποία πρόσφατα απευθύνθηκε στα forum του Famiboards, με ένα αινιγματικό μήνυμα, λέγοντας: «Υπάρχουν fans των indie παιχνιδιών εδώ;».

Η Rogers έχει ένα σταθερό και αξιόπιστο ιστορικό με διαρροές που σχετίζονται με τη Nintendo στο παρελθόν, ενώ επίσης διέρρευσε με ακρίβεια διάφορα Showcases -συμπεριλαμβανομένων των Indie World- πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις τους.

Φυσικά, αυτό δεν παύει να είναι μία εικασία, μιας και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη τίποτα επίσημα από την Nintendo. Επομένως θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη υπομονή παραπάνω για να δούμε πότε και αν θα δούμε τελικά ένα νέο Nintendo Indie World Showcase.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.