Νέοι τίτλοι Infamous και Sly Cooper βρίσκονται στα σκαριά

Infamous

Σύμφωνα με το δημοφιλή insider της βιομηχανίας, Accngt, μια συνέχεια των Infamous και Sly Cooper φαίνεται πως βρίσκεται στα σκαριά. Αν και πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν το συγκεκριμένο insider, θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει ένα αρκετά αξιόπιστο ιστορικό. Ο ίδιος στο παρελθόν, αποκάλυψε λεπτομέρειες για το Star Wars Eclipse αρκετές ημέρες πριν από την πλήρη αποκάλυψη και από τότε, μια σειρά από άλλες προβλέψεις ήταν σωστές.

Όσον αφορά στα ίδια τα παιχνίδια τώρα, δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα βρίσκονται σε ανάπτυξη. Εκτός του ότι έχει ξαναεμφανιστεί στο προσκήνιο κάτι τέτοιο ως φήμη, έχουμε δει μερικές τεράστιες κινήσεις από τη Microsoft τον τελευταίο καιρό, ξεκινώντας με την εξαγορά της Bethesda και αργότερα της Activision Blizzard. Αμέσως μετά, είδαμε τη Sony να απαντά με μια αρκετά θορυβώδη κίνηση, εξαγοράζοντας την Bungie, την εταιρεία ανάπτυξης της δημοφιλούς σειράς Destiny.

Με τόσες εξαγορές να γίνονται από τη Microsoft, είναι αρκετά προφανές ότι ορισμένες συναρπαστικές IP θα μπορούσαν να βρίσκονται στα σκαριά. Ενώ τελευταία κυκλοφορούν ολοένα και περισσότερα νέα παιχνίδια, τα sequel μερικών από τους παλαιότερους και πολυαγαπημένους τίτλους, εξακολουθούν να αναμένονται με ανυπομονησία από την κοινότητα.

Τα Infamous και Sly Cooper, αποτελούν αναμφίβολα δύο από τα πιο δημοφιλή franchise, επομένως είναι μία πολύ λογική κίνηση αν η Sony αποφασίσει εν τέλει να τα επαναφέρει μετά από τόσο καιρό. Αυτό που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, είναι σε ποιο στάδιο ανάπτυξης βρίσκονται οι επερχόμενοι τίτλοι.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.