Νέο τρέιλερ του Hogwarts Legacy παρουσιάζει την εμπειρία παιχνιδιού με το DualSense

Hogwarts Legacy

Το Hogwarts Legacy, το action RPG από την Avalanche και τη Warner Bros. Games που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Harry Potter, απέκτησε νέο τρέιλερ στο επίσημο κανάλι του PlayStation στο YouTube.

Εκτός του ότι μας δείχνει το Hogwarts Legacy σε δράση στο PlayStation 5, το βίντεο αποκαλύπτει επίσης νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις αποκλειστικές λειτουργίες που θα είναι διαθέσιμες στην κονσόλα της Sony.

Για παράδειγμα, το DualSense θα εμφανίζει τα χρώματα του επιλεγμένου κοιτώνα στην αρχή του παιχνιδιού- το χειριστήριο της Sony θα κάνει εκτεταμένη χρήση της απτικής ανάδρασης για να μας επιτρέψει να αντιληφθούμε την αίσθηση της πτήσης ή τις διαφορές μεταξύ των ξορκιών που ρίχνουμε- οι προσαρμοστικές σκανδάλες θα χρησιμοποιούνται για τη ρίψη ξορκιών. Θα υπάρχει επίσης 3D Audio που θα αξιοποιηθεί με το 3D Pulse.

Όλα τα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αναπαραγωγής σε 4Κ, η οποία, σύμφωνα με τη Sony, θα αυξήσει την εμπειρία του παίκτη.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.