Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Kirby and the Forgotten Land

Kirby and the Forgotten Land

Η Nintendo κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Kirby and the Forgotten Land και παράλληλα επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στο Nintendo Switch. από τις 23 Μαρτίου. Το νέο trailer μας παρουσιάζει επίσης το co-op gameplay για πρώτη φορά, με τον παίκτη νούμερο δύο, να μπορεί να ελέγξει ένα Bandana Waddle Dee για να βοηθήσει τον Kirby στην αποστολή του.

Ο Kirby θα μπορεί να “εισπνεύσει” εχθρούς για να κερδίσει τις ικανότητές τους ως συνήθως, ενώ επίσης, το trailer δείχνει μερικές νέες ικανότητες όπως το Drill, το οποίο του επιτρέπει να τρυπάει στο έδαφος και να επιτίθεται στους εχθρούς από κάτω, και το Ranger, το οποίο τον αφήνει να επιτεθεί σε εχθρούς που βρίσκονται μακριά. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης του Nintendo Direct τον Σεπτέμβριο του 2021, αλλά δεν υπήρχαν περισσότερες πληροφορίες μέχρι σήμερα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικές νέες φωτογραφίες του επερχόμενου Kirby and the Forgotten Land:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζατε, το παιχνίδι μας παρουσιάζει τον Kirby να φτάνει σε μια άγνωστη χώρα, όπου ανακαλύπτει ότι τα Waddle Dees απάγονται από μια ομάδα κακοποιών που ονομάζονται Beast Pack. Έτσι, είναι στο χέρι του Kirby και του νέου του φίλου, Elfilin, να τους σώσουν. Επιπρόσθετα, αντί για το τυπικό 2D side-scrolling platforming για το οποίο είναι γνωστό το Kirby, το επερχόμενο παιχνίδι θα αποτελεί ένα 3D platformer, στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα σε 3D αρένες χρησιμοποιώντας γνωστές ικανότητες αντιγραφής του Kirby.

Η Nintendo λέει ότι ο νέος κόσμος του παιχνιδιού, είναι μια χώρα όπου “η φύση και ένας παλαιός πολιτισμός έχουν συγχωνευθεί σε μια σειρά από περιοχές γεμάτες με platforming προκλήσεις“. Στη νέα αυτή χώρα, περιλαμβάνει επίσης το Waddle Dee Town, το κεντρικό hub του παιχνιδιού που αναπτύσσεται, καθώς διασώζονται περισσότερα Waddle Dees.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.