Νέο single player παιχνίδι του Gwent αναμένεται φέτος

Gwent The Witcher

Το γνωστό παιχνίδι καρτών του The Witcher, Gwent, πρόκειται να γίνει ένα αυτόνομο single player παιχνίδι, με κωδική ονομασία Project Golden Nekker και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Το Project Golden Nekker βρίσκεται επί του παρόντος σε στάδια ανάπτυξης από την ομάδα του Gwent της CD Projekt Red και στοχεύει να προσφέρει μια “προσιτή single player εμπειρία“, διαφορετική από τις προηγούμενες εκδόσεις του ψηφιακού παιχνιδιού καρτών. Όπως προαναφέρθηκε πρόκειται να είναι ένα εντελώς αυτόνομο παιχνίδι και δεν θα απαιτεί από τους παίκτες να έχουν άλλες εκδόσεις του, για να έχουν πρόσβαση στην πλήρη εμπειρία.

Το Gwent ήταν ένα αγαπημένο minigame των fans που συμπεριλήφθηκε στο The Witcher 3: Wild Hunt, αλλά εξελίχθηκε σε ένα αυτόνομο multiplayer παιχνίδι το 2016. Με τη σειρά του, το δημοφιλές παιχνίδι καρτών απέκτησε το δικό του spin-off δύο χρόνια αργότερα, με το εξαιρετικό The Witcher Tales: Thronebreaker. Το Project Golden Nekker θα είναι κάτι εντελώς άλλο σύμφωνα με τον επικεφαλής της Gwent Comms, Paweł Burza: “Δεν είναι άλλο ένα Witcher Tales, αλλά κάτι διαφορετικό. Σκοπεύουμε να παρέχουμε ένα συναρπαστικό single-player για παίκτες που το προτιμούν από το ανταγωνιστικό multiplayer παιχνίδι Gwent“, είπε.

Όταν κυκλοφόρησε το The Witcher Tales: Thronebreaker, νέες κάρτες από το αυτόνομο παιχνίδι προστέθηκαν και στην έκδοση multiplayer του Gwent, κάτι που σημαίνει ότι αυτές οι νέες κάρτες πιθανότατα θα προστεθούν και στον επερχόμενο τίτλο. Το Roadmap του Gwent για το 2022 έχει ήδη αποκαλύψει ότι οι νέες κάρτες πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο, τον Ιούλιο, τον Οκτώβριο και το Δεκέμβριο. Στο μεταξύ, κάθε παιχνίδι Witcher έχει κυκλοφορήσει είτε Μάιο είτε Οκτώβριο στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι, αν υποθέσουμε ότι οι κάρτες εμφανίζονται στο Gwent: The Witcher Card Game μαζί με το νέο αυτόνομο παιχνίδι, είναι πολύ πιθανό το Project Golden Nekker να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2022.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.