Νέο mod του The Witcher 3 σας επιτρέπει να ντύσετε τον Geralt όπως στη σειρά του Netflix

The Witcher 3

Τώρα μπορείτε να ντύσετε τον Geralt στο The Witcher 3: Wild Hunt, με τα ρούχα του Henry Cavill από τη σειρά του Netflix, The Witcher, χάρη σε ένα νέο mod. Ο WitcherSeb εργάστηκε σκληρά διαμορφώνοντας το The Witcher 3, για να ταιριάξει με τη σειρά του Netflix. Πέρυσι ο modder κυκλοφόρησε ένα mod για να αλλάξει το πρόσωπο του Geralt με αυτό του ηθοποιού και πρωταγωνιστή της σειράς, Henry Cavill, καθώς και mods για να προσθέσει την ομοιότητα της Anya Chalotra με τη Yennefer και την ομοιότητα της Freya Allan με τη Ciri.

Τώρα λοιπόν, ο WitcherSeb έχει ετοιμάσει ένα νέο mod, το οποίο τροποποιεί και τα ρούχα του Geralt. Εκεί που το παιχνίδι έχει τον Geralt με μία πιο παραδοσιακή πανοπλία, η σειρά του Netflix του δίνει μια ολόμαυρη ενδυμασία. Αυτό ταιριάζει και με το casual πουκάμισό του, αντί για το φαρδύ λευκό πουκάμισο που φοράει στο παιχνίδι.

Ciri From The Witcher 3

Η CD Projekt είχε ανακοινώσει προηγουμένως ότι DLC εμπνευσμένο από την επιτυχημένη σειρά του Netflix αναμένεται να έρθει στο The Witcher 3, με ένα ενημερωμένο εξώφυλλο για την Complete Edition να αναφέρει ότι περιλαμβάνει “επιπλέον αντικείμενα εμπνευσμένα από τη σειρά του Netflix“.

Επί του παρόντος, δεν είναι σαφές ποια ακριβώς θα είναι αυτά τα αντικείμενα και δεν έχουμε ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, ορισμένοι παίκτες υποθέτουν ότι θα συμπεριληφθούν στα επερχόμενα remasters που θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή φέτος, και πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πολωνική εταιρεία, κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2022.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.