Νέο mod του God of War σας επιτρέπει να παίξετε ως Atreus

God of War Atreus

Ένα νέο mod για το God of War βρίσκεται επί του παρόντος στα σκαριά, το οποίο πρόκειται να επιτρέψει στους παίκτες να παίξουν ως Atreus, αντί για τον εμβληματικό χαρακτήρα του franchise, Kratos.

Το εν λόγω mod προέρχεται από τον Speclizer, ο οποίος είναι γνωστός για τη δημιουργία βίντεο όπως αυτό. Στο τελευταίο του βίντεο, δείχνει το νεαρό Atreus να είναι ακόμα πιο έμπειρος μαχητής από ότι τον έχουμε συνηθίσει, καθώς αντιμετωπίζει ολομόναχος τον Baldur, το troll της φωτιάς Brenna Doudi και όχι μόνο. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω:

Στην τρέχουσα κατάστασή του, το mod δεν είναι ακόμα έτοιμο για κυκλοφορία. Πιο συγκεκριμένα, ο Speclizer λέει: “Προς το παρόν δεν είναι και η πιο ομαλή εμπειρία. Πρέπει ακόμα να βάλω πολύ περισσότερη δουλειά στο mod για να το φτάσω σε ένα στάδιο όπου θα λειτουργεί άψογα“.

Όπως μπορείτε να δείτε και από μόνοι σας, ο Atreus κινείται στην οθόνη σαν να γλιστράει πάνω σε πάγο και σε ένα σημείο φαίνεται σαν ο Kratos να συνθλίβει το γιο του κάτω από έναν τεράστιο ογκόλιθο. Παρόλα αυτά, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το πόση δουλειά και προσοχή έχει ήδη δοθεί στο συγκεκριμένο mod. Εάν αυτή είναι μόνο η αρχή της δουλειάς του Speclizer, το τελικό αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα είναι ενδιαφέρον.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.