Νέο Gameplay Trailer για το Vampire: The Masquerade – Swansong

Vampire The Masquerade - Swansong

Με το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 της Paradox να έχει παρουσιάσει προβλήματα ανάπτυξης και να μην δείχνει πια σημάδια ζωής, ένας νέος τίτλος φαίνεται να ετοιμάζεται από τη Big Bad Wolf Studio και τη Nacon, με όνομα Vampire: The Masquerade – Swansong. Οι εταιρείες μοιράστηκαν μόλις χθες μια πρώτη ματιά σχετικά με το gameplay του παιχνιδιού, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάιο.

Το παιχνίδι, που διαδραματίζεται στο σύμπαν του World of Darkness, θα αφορά τρεις διαφορετικούς πρωταγωνιστές που προσλαμβάνονται από τον “Πρίγκιπα” για να βρουν την αιτία μιας αιφνιδιαστικής επίθεσης, η οποία έφερε το πληθυσμό των Βαμπίρ της Βοστώνης σε μία χαοτική κατάσταση.

Το gameplay παρουσιάζει τους τρεις πρωταγωνιστές να χρησιμοποιούν διάφορα μέσα για να επιτύχουν τους στόχους τους, καθώς και να κάνουν επιλογές και να ξεκλειδώνουν δεξιότητες που θα καθορίσουν το μέλλον της πόλης. Επιπλέον, είδαμε και εν συντομίας τον ιδιαίτερο μηχανισμό των βαμπίρ, καθώς ρουφούν το αίμα από ανυποψίαστους αντιπάλους.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε και το νέο trailer του τίτλου:

Το Vampire: The Masquerade – Swansong αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μέσω του Epic Games, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch στις 19 Μαΐου του 2022.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.