Νέο Demo του Wo Long: Fallen Dynasty έρχεται τον Φεβρουάριο

Wo Long: Fallen Dynasty

Η Koei Tecmo, η ιαπωνική εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου demo του επερχόμενου τίτλου της, Wo Long: Fallen Dynasty, το οποίο αναμένεται να φτάσει προς το τέλος του μήνα που διανύουμε.

Αναλυτικότερα, το νέο demo του τίτλου πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή στις 24 Φεβρουαρίου για PC μέσω Steam και Microsoft Store, καθώς και για κονσόλες Xbox και PlayStation.

Επιπρόσθετα, όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα του demo, θα μπορούν να μεταφερθούν κανονικά στην ολοκληρωμένη έκδοση του Wo Long: Fallen Dynasty, όταν αυτή γίνει διαθέσιμη. Όλοι όσοι καταφέρουν να ολοκληρώσουν το demo, θα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το DLC του παιχνιδιού με όνομα “Crouching Dragon Helmet”.

Το Wo Long: Fallen Dynasty αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου του 2023, για PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, καθώς και PC μέσω Microsoft Store και Steam. Ακόμα, ο τίτλος θα είναι επίσης διαθέσιμος για κονσόλες και PC μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας της Microsoft, Xbox Game Pass, την ημέρα της κυκλοφορίας του.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.