Ένα νέο Crash Bandicoot πιθανόν να βρίσκεται στα σκαριά

Crash Bandicoot

Σύμφωνα με αναφορές, το studio που βρίσκεται πίσω από τα Crash Bandicoot N. Sane Trilogy και Crash Bandicoot: It’s About Time, Toys for Bob, φαίνεται πως εργάζεται επί του παρόντος σε έναν νέο τίτλο Crash Bandicoot.

Οι αναφορές αυτές, έρχονται από το γνωστό gaming κανάλι στο YouTube με όνομα Windows Central Gaming, και συγκεκριμένα από το podcast «Xbox Chaturdays». Στο podcast λοιπόν, ο δημοσιογράφος του Windows Central, Jez Corden, ανέφερε ότι γνωρίζει πως ένα νέο παιχνίδι Crash Bandicoot βρίσκεται υπό ανάπτυξη, και πιο συγκεκριμένα, από την εταιρεία που έχει δημιουργήσει και τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο franchise, τη Toys for Bob.

Έπειτα, ένας ακόμη καλεσμένος στο podcast με όνομα Rand al Thor, έκανε μια «πρόβλεψη» ότι η Toys for Bob θα μπορούσε κάλλιστα να εργάζεται σε έναν τίτλο Crash, ο οποίος θα μπορούσε επίσης να αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Showcase. Μετά από αυτό, ο Jez Corden τον ρώτησε κατευθείαν από πού γνωρίζει αυτές τις πληροφορίες, με τον Rand al Thor να απαντάει: «Δεν έπρεπε να το αποκαλύψω αυτό!», προφανώς υπονοώντας ότι θα μπορούσε να συμβεί.

Το αν λοιπόν, ένας νέος τίτλος Crash Bandicoot βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά από τη Toys for Bob, μένει να το δούμε. Το Xbox & Bethesda Games Showcase, αναμένεται να διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου του 2022, με μια πληθώρα αποκαλύψεων.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.