Νέο Cinematic Trailer για το Forspoken

Forspoken

Η επερχόμενη δημιουργία των Square Enix και Luminous Productions, Forspoken, έλαβε ένα νέο cinematic trailer λίγες μέρες πριν από τη κυκλοφορία του.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου, αλλά εντυπωσιακού trailer του Forspoken, ρίξαμε μια ακόμη πιο λεπτομερή ματιά στον κόσμο του και τα πλάσματα που ζουν σε αυτόν, ενώ παράλληλα είδαμε και μερικά από τα μαγικά ξόρκια της Frey εν δράσει. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το trailer παρακάτω:

Για όσους δε γνωρίζουν, το Forspoken αφηγείται την ιστορία της Frey Holland, μιας νεαρής κοπέλας η οποία μεταφέρεται μυστηριωδώς από τη Νέα Υόρκη στις μαγευτικές, αλλά σκληρές περιοχές της Athia. Στο ταξίδι της για να επιστρέψει στο σπίτι της, η Frey θα βρεθεί αντιμέτωπη με διλλήματα και πολλές μάχες με τα διεστραμμένα τέρατα και όχι μόνο που ζουν στην Athia.

Όντας σχεδιασμένο για το PS5, το Forspoken θα εκμεταλλεύεται όλη τη δύναμη της κονσόλας της Sony και αναμένεται να προσφέρει μια μοναδική next-gen εμπειρία, με νέους καινοτόμους μηχανισμούς και εντυπωσιακό οπτικό τομέα. Παράλληλα, η Square Enix είχε κάνει γνωστό πριν μερικούς μήνες, πως ο επερχόμενος τίτλος δε θα περιέχει microtransactions, καθησυχάζοντας έτσι τους παίκτες.

Το Forspoken αναμένεται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε PS5 και PC (μέσω Steam, Microsoft Store και Epic Games Store) στις 24 Ιανουαρίου του 2023.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.