Νέα αναβολή για το Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Το επερχόμενο παιχνίδι της Ubisoft, Prince of Persia: The Sands of Time Remake, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό, ενώ έχει αναβληθεί ήδη δυο φορές μέχρι τώρα, φαίνεται πως πρόκειται να καθυστερήσει να κυκλοφορήσει ακόμα περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα, το γαλλικό studio ανάπτυξης παιχνιδιών, είχε αναφέρει προηγουμένως πως το Prince of Persia: The Sands of Time Remake αναμένονταν να κυκλοφορήσει μέχρι τον Απρίλιο του 2023. Παρόλα αυτά, τα πράγματα φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο απλά. Το παιχνίδι λοιπόν, εντοπίστηκε να έχει διαγραφεί από αρκετά ψηφιακά καταστήματα, τα οποία μέχρι πρότινος, δεχόντουσαν κανονικά προπαραγγελίες για αυτό.

Μέσω μιας δήλωσης, η Ubisoft είπε: «Είμαστε περήφανοι για το έργο που επιτεύχθηκε από την Ubisoft Pune και την Ubisoft Mumbai, και η Ubisoft Montreal θα επωφεληθεί από τις γνώσεις τους καθώς η νέα ομάδα θα συνεχίσει το έργο για να παραδώσει ένα υπέροχο remake. Κατά συνέπεια, δεν στοχεύουμε πλέον σε μια κυκλοφορία κατά το οικονομικό έτος του 2023 και έτσι το παιχνίδι έχει διαγραφεί.”

Η Ubisoft δήλωσε επίσης ότι όσοι παίκτες επιθυμούν να ακυρώσουν τις προπαραγγελίες τους, μπορούν να το κάνουν κανονικά επικοινωνώντας με τους αντίστοιχους λιανοπωλητές όπου αγόρασαν το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η Ubisoft προσπαθώντας να καθησυχάσει τους παίκτες, τόνισε ότι η ανάπτυξη του έργου προχωρά κανονικά.

Τέλος, αυτή η νέα αναβολή έρχεται λίγο αφότου το Prince of Persia: The Sands of Time Remake άλλαξε προγραμματιστές, από τα studio Pune και Mumbai της Ubisoft, στη Ubisoft Montreal. Προφανώς, η συγκεκριμένη αλλαγή, είχε σημαντική επίδραση στις προθεσμίες ανάπτυξης του Prince of Persia: The Sands of Time: Remake.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.