Η Naughty Dog σταματάει την πρώιμη αποκάλυψη των παιχνιδιών της

Naughty Dog

Η Naughty Dog, το αμερικανικό στούντιο ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών της Sony, φαίνεται πως στο εξής θα αποκαλύπτει τους τίτλους της σχετικά κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους, καθώς η πρώιμη αποκάλυψή τους είχε ένα συνολικά αρνητικό αντίκτυπο.

Σε μια συνέντευξη του στο ComicBook, ο Neil Druckmann είπε πως η πρώιμη ανακοίνωση παλαιότερων παιχνιδιών, είχε προκαλέσει «προβλήματα στην ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής,» για τους ανθρώπους στη Naughty Dog. Αναλυτικότερα, ο αντιπρόεδρος της Naughty Dog, δήλωσε στη συνέντευξη του:

«Έχετε δίκιο, ανακοινώσαμε το Uncharted 4 και το The Last of Us Part II πολύ νωρίς, και αυτό προκάλεσε πολλές φορές προβλήματα ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής που είχαμε μερικές φορές στο στούντιο.»

«Καθυστερώντας λίγο την ανακοίνωση, μπορέσαμε να είμαστε λίγο περισσότερο ευέλικτοι με το πρόγραμμα, ενώ παράλληλα τώρα είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι σχετικά με το πώς προσεγγίζουμε την παραγωγή. Έτσι, υπάρχει το multiplayer project μας και ένα άλλο project για το οποίο δε θα πω τίποτα, αλλά είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι.»

Επιπλέον, παράλληλα με την ανάπτυξη ενός stand-alone Last of Us multiplayer τίτλου, ο Druckmann έχει επιβεβαιώσει πως σκηνοθετεί και ένα νέο παιχνίδι. Όσον αφορά σε μια συνέχεια του The Last of Us Part II, ο Druckmann δήλωσε ότι πιστεύει πως υπάρχει ακόμα αρκετή ιστορία για να αφηγηθεί, ενώ το 2021 ανέφερε ότι είχε ήδη γραφτεί ένα σενάριο για ένα πιθανό τρίτο μέρος της σειράς, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται κάτι εκείνη τη περίοδο σε εξέλιξη.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.