Μπορείτε πλέον να δημιουργείτε “φακέλους” στο Nintendo Switch

Nintendo Groups

Η Nintendo πρόσθεσε επιτέλους τη δυνατότητα δημιουργίας φακέλων στο Nintendo Switch, ύστερα από πέντε χρόνια κυκλοφορίας της κονσόλας στην αγορά. Το χαρακτηριστικό αυτό, το οποίο η Nintendo ονομάζει «groups», θα επιτρέψει στους χρήστες να διαχειρίζονται πιο άνετα την ψηφιακή τους βιβλιοθήκη παιχνιδιών στο Switch Home Menu.

Για να αποκτήσουν πρόσβαση στη δυνατότητα, οι χρήστες πρέπει πρώτα φυσικά, να κάνουν λήψη και εγκατάσταση του πιο πρόσφατου firmware του Switch, με όνομα 14.0.0, και έπειτα, πατώντας απλά το κουμπί «L», θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν νέους φακέλους.

Μία απαραίτητη προϋπόθεση, ωστόσο, για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο αυτό χαρακτηριστικό, είναι να έχετε περισσότερους από 12 τίτλους αποθηκευμένους στο Nintendo Switch σας. Επιπρόσθετα, μπορούν να δημιουργηθούν έως και 100 φάκελοι, με έως και 200 ​​τίτλους στο καθένα, ενώ ακόμα και ο ίδιος τίτλος μπορεί να προστεθεί σε πολλούς φακέλους.

Τέλος, το νέο firmware 14.0.0 φέρνει επίσης αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα Bluetooth πλήκτρα ήχου στο Switch. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα patch notes μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Nintendo.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.