Το Mortal Kombat 12 πιθανόν να εισάγει νέο universe

Mortal Kombat 12

Μέσα από το νέο teaser που δημοσίευσε η NetherRealm Studios για την 30η επέτειο του Mortal Kombat, άφησε να εννοηθεί ότι πιθανόν να δούμε την εισαγωγή ενός νέου universe στο Mortal Kombat 12.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της WB Games, το Mortal Kombat 12 αποτελεί και επίσημα το επόμενο project της NetherRealm, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Ακόμα κι αν δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι όμως, το στούντιο δημοσίευσε ένα βίντεο για να γιορτάσει την 30η επέτειο του franchise στο χώρο, μέσα από το οποίο πολλοί από τους developers έστελναν μηνύματα ευγνωμοσύνης προς τους fans.

Στο τελευταίο μήνυμα του βίντεο, ωστόσο, εμφανίστηκε το αφεντικό της NetherRealm και των Mortal Kombat, Ed Boon, ο οποίος αφού ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του τους fans για την πολυετή τους υποστήριξη, δήλωσε «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα!». Το μήνυμα αυτό, συνοδεύτηκε με το teaser του Mortal Kombat 12, στο οποίο φυσικά αφορούσε το μήνυμα. Στην συνέχεια, ο Boon έκανε retweet από τον προσωπικό του λογαριασμό το βίντεο, γράφοντας «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς, με ένα…όχι και τόσο διακριτικό tease του τι έρχεται!»

Σύμφωνα με μια θεωρία από το VGC τώρα, στο τέλος του βίντεο διακρίνεται να πέφτει άμμος από μια κλεψύδρα, και καθώς ακουμπά το έδαφος και ο τελευταίος κόκκος, προκαλείται μια έκρηξη, μέσα από ένα εφέ τύπου Big Bang. Αυτή η ειδική κλεψύδρα τώρα, πιστεύεται ότι είναι το Kronika’s Hourglass, η οποία έχει την δυνατότητα να γυρίσει πίσω το χρόνο και να αλλάξει εντελώς τα γεγονότα και την ιστορία που ήδη ξέρουμε. Ως εκ τούτου, συνδυαστικά με τη φράση «Μόλις ξεκινήσαμε!», πολλοί από τους fans, έχουν αρχίσει να υποψιάζονται ότι μια επαναφορά του timeline πιθανόν να λάβει χώρα στο Mortal Kombat 12.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.