Το Lies of P κυκλοφορεί και επίσημα τον Αύγουστο

Lies of P

Η δεύτερη κατά σειρά δημιουργία του στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών Round8 -ύστερα από τη κυκλοφορία του Bless Unleashed- Lies of P, έκανε γνωστό και επίσημα το μήνα κυκλοφορίας του.

Ο Soulslike Πινόκιο τίτλος λοιπόν, αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Αύγουστο του 2023 για κονσόλες PlayStation, κονσόλες Xbox, καθώς και PC. Επίσης, το Lies of P πρόκειται να γίνει διαθέσιμο και δωρεάν κατά την ημέρα κυκλοφορίας του, μέσα από την συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, Game Pass.

Για όσους δε γνωρίζουν, τα γεγονότα του Lies of P θα διαδραματίζονται στην πόλη “Krat”. Μια σκοτεινή, γοτθική πόλη της οποίας το ύφος παρομοιάζεται αρκετά με αυτή του Bloodborne. Εκεί, οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο του ευρέως γνωστού χαρακτήρα Πινόκιο, ο οποίος ψάχνει τον Τζεπέτο έτσι ώστε να μάθει περισσότερα πίσω από τα μυστήρια της δημιουργίας του.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το τελευταίο trailer του επερχόμενου τίτλου, το οποίο παρουσιάζει αναλυτικότερα αρκετές από τις πτυχές του.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.