Κυκλοφόρησε το επίσημο Story Trailer του Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor

Το επερχόμενο sequel της Respawn, Star Wars Jedi: Survivor, το οποίο αναμένεται να φτάσει σε περίπου ένα μήνα, έλαβε ένα νέο story trailer.

Πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου τίτλου που είδαμε το 2019, το Star Wars Jedi: Survivor θα συνεχίσει την ιστορία του Cal Kestis, ο οποίος αποτελεί έναν από τους τελευταίους Jedi Knights εν ζωή. Σύμφωνα με την περιγραφή του story trailer, μια σκοτεινή περίοδος πλησιάζει και απειλεί να σκεπάσει ολόκληρο τον γαλαξία, με τον Cal να ψάχνει ένα ασφαλές καταφύγιο μακριά από την Αυτοκρατορία, έτσι ώστε να ετοιμαστεί για την μεγαλύτερη και πιο απεγνωσμένη μάχη του μέχρι σήμερα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer του Star Wars Jedi: Survivor:

Ύστερα από μια μικρή αναβολή που ανακοίνωσε η Electronic Arts για τον επερχόμενο action-adventure τίτλο της πριν από λίγο καιρό-έτσι ώστε να τελειοποιήσουν το παιχνίδι και να βελτιστοποιήσουν την απόδοση του-η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Star Wars Jedi: Survivor είναι πλέον στις 28 Απριλίου του 2023.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.