Κρυφή περιοχή του Elden Ring παραπέμπει στην ύπαρξη DLC

Elden Ring

Μία κρυφή περιοχή στο Elden Ring μπορεί να παραπέμπει σε ένα μελλοντικό competitive multiplayer DLC. Όπως διαπίστωσε ο Lance McDonald, χρησιμοποιώντας ένα mod για να βγει εκτός ορίων του παιχνιδιού δίπλα σε μια μεγάλη, απρόσιτη αρένα στο παιχνίδι, οι παίκτες μπόρεσαν να βρουν μια ολοκληρωμένη αρένα για πολλούς παίκτες, κάτι που έκανε πολλούς να υποθέσουν ότι πρόκειται να φτάσει ως μέρος ενός DLC σύντομα.

Στο Elden Ring, η προσέγγιση στην περιοχή έξω από την ίδια την αρένα κάνει spawn έναν εχθρικό εισβολέα, με σκοπό να αναπαραστήσει την εισβολή ενός άλλου παίκτη, με την πρώτη φορά που συμβαίνει ωστόσο, να ελέγχεται από AI. Αυτό υποστηρίζει, επίσης, τη θεωρία ότι αυτή η αρένα θα χρησιμοποιηθεί για multiplayer μονομαχίες ενός εναντίον ενός, κάτι που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Elden Ring, αλλά έχει εμφανιστεί στη σειρά στο παρελθόν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ενώ τα σχέδια για ένα DLC του Elden Ring, αν υπάρχουν, δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, οι μεγάλες επεκτάσεις μετά την κυκλοφορία ενός FromSoftware τίτλου, αποτελούν βασικό στοιχείο της σειράς. Με την open world φόρμουλα του souls τίτλου, είναι πολύ πιθανό περισσότερες περιοχές όπως αυτή η αρένα, να αποκαλυφθούν στο μέλλον. Αυτή είναι και η μαγεία πίσω από αυτούς τους τίτλους άλλωστε.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.