Κάτω του αναμενομένου οι πωλήσεις του Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy

Η Square Enix μίλησε για το γεγονός ότι το Marvel’s Guardians of the Galaxy, δεν έφτασε τις προσδοκίες που υπήρχαν όσον αφορά στο κομμάτι των πωλήσεων. Όπως αναφέρθηκε λεπτομερώς στην πρόσφατη οικονομική ενημέρωση της εταιρείας, ο πρόεδρος της εταιρείας Yosuke Matsuda είπε ότι ο τίτλος δεν έφτασε τις αρχικές προσδοκίες της εταιρείας όσον αφορά στις πωλήσεις, παρά τις εξαιρετικές κριτικές που δέχτηκε.

Η εταιρεία εργάζεται τώρα για να επεκτείνει τις πωλήσεις και να αντισταθμίσει αυτό το μέτριο ξεκίνημα και σημείωσε ότι οι πρωτοβουλίες πωλήσεων που ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2021, έχουν ήδη οδηγήσει σε αύξηση των πωλήσεων. Τα νέα αυτά δυστυχώς σημαίνουν ότι και οι δύο μεγάλοι Marvel τίτλοι της Square Enix, απέτυχαν να φτάσουν τις προσδοκίες που έθεσε η ίδια, με την εταιρεία να έχει αποκαλύψει προηγουμένως ότι το Marvel’s Avengers σημείωσε επίσης ένα χαμηλού επιπέδου λανσάρισμα. Στην περίπτωση των Avengers ωστόσο, υπήρχαν πολλά περισσότερα προβλήματα συγκριτικά με το Marvel’s Guardians of the Galaxy, που αγαπήθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών και κριτικών.

Οι πωλήσεις του Marvel’s Avengers ήταν χαμηλότερες από ό,τι περιμέναμε και δεν μπόρεσαν να πετύχουν πλήρως την απόσβεση του κόστους ανάπτυξης του παιχνιδιού.“, δήλωσε ο Matsuda τον Νοέμβριο του 2020, δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του τίτλου στην αγορά.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.