Η Ubisoft ετοιμάζει νέο Battle Royale με όνομα “Pathfinder”

Pathfinder Ubisoft

Η Ubisoft αναπτύσσει ένα νέο third-person shooter Battle Royale, με όνομα Pathfinder, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ομάδες τεσσάρων ατόμων που θα αναμετρώνται η μία με την άλλη, καθώς και με AI αντιπάλους σε όλο το χάρτη, πριν αντιμετωπίσουν ένα Final AI Boss στο κέντρο του.

Το Pathfinder λοιπόν, θα αποτελεί ένα Battle Royale παιχνίδι κατά βάση, αν και έχει ένα μοναδικό twist. Ομάδες τεσσάρων Heroes πέφτουν στο χάρτη και πρέπει να βρουν το δρόμο τους προς το κέντρο του. Το κέντρο μπλοκάρεται από έναν εξωτερικό και έναν εσωτερικό τοίχο, καθένας από τους οποίους έχει κάποιες παραβιάσιμες πύλες. Ωστόσο, κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό γιατί οι πύλες που μπορεί να παραβιαστούν και αυτές που παραμένουν κλειδωμένες, διαφέρουν κάθε φορά.

Οι παίκτες δε θα αντιμετωπίζουν μόνο άλλες ομάδες, αλλά υπάρχουν και εχθροί τεχνητής νοημοσύνης που θα προσπαθήσουν να τους σταματήσουν. Αυτές οι δυσκολίες αυξάνονται όσο  πλησιάζουν οι παίκτες στο κέντρο του χάρτη και στο κύριο Final AI Boss που πρέπει να νικηθεί για να στεφθούν νικητές.

Κάθε Hero θα έχει μοναδικές ικανότητες και κάθε XP που κερδίζετε από την εξόντωση των ΑΙ εχθρών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανεβείτε επίπεδο. Ενδιάμεσα στους αγώνες, θα υπάρχει ένα κεντρικό hub που θα διαθέτει Firing Range, ένα χώρο με event, αγώνες οχημάτων, ένα shop, καθώς και άλλους ψηφιακούς χώρους που θα προσφέρουν μια πιο “κοινωνική” εμπειρία.

Το Pathfinder ήδη φαίνεται πως έρχεται για να αντικαταστήσει το Hyper Scape, το battle royale παιχνίδι της Ubisoft που δυσκολεύτηκε να βρει μια αξιοπρεπή και σταθερή βάση παικτών. Το artwork που έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο, παρουσιάζει αρκετά παρόμοιο graphic design με το Hyperscape, αν και τείνει λίγο περισσότερο προς ένα πιο καρτούν ύφος.

Η Ubisoft σίγουρα θα ελπίζει πως το Pathfinder θα πάει πολύ καλύτερα από το Hyperscape, του οποίου η τελευταία ενημέρωση για το Season 3 εμφανίστηκε μόλις οκτώ μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Η υποστήριξή του έληξε επίσημα μετά από 17 μήνες και οι servers θα κλείσουν οριστικά τέλος του Απριλίου. Το Pathfinder δεν αποτελεί κάτι επίσημο ανακοίνωση, αλλά η ανακοίνωση μοιάζει να είναι κοντά.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.