Η Ubisoft εργάζεται στο Rainbow Six Siege Mobile

Rainbow Six Siege Mobile

Η Ubisoft ενδιαφέρεται να φέρει τα παιχνίδια της σε κινητά εδώ και καιρό, με το Rainbow Six Siege Mobile να είναι η πιο πρόσφατη απόπειρά της. Η προηγούμενη ήταν το Tom Clancy’s Elite Squad, που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και εγκαταλείφθηκε σύντομα.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Tom Henderson, μια αναφορά λέει πως η Ubisoft αναπτύσσει το Rainbow Six Siege Mobile σε συνεργασία με μια θυγατρική της Tencent, τη WeGame. Το παιχνίδι έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως φήμη πέρυσι μετά από τη διεξαγωγή ενός κλειστού playtest. Οι φήμες αναζωπυρώθηκαν όταν σε μια τριμηνιαία αναφορά της Tencent αναφέρθηκε ότι υπάρχουν project με τη Ubisoft.

Όπως είναι λογικό, σε αυτή τη χρονική στιγμή οι πληροφορίες είναι λίγες και πιθανώς αναξιόπιστες. Μία πηγή αναφέρει, βέβαια, ότι οι fan του Siege θα το αγαπήσουν. Η πιθανή παρουσίαση του Rainbow Six Siege Mobile συμβαδίζει με φήμες που ήθελαν τη διεξαγωγή ενός event από τη Ubisoft μέσα στους προσεχείς μήνες. Αν πράγματι υπάρξει τέτοια εκδήλωση, αναμένουμε πληροφορίες μεταξύ άλλων για τα Assassin’s Creed Infinity, Splinter Cell Remake, Prince of Persia: The Sands of Time Remake, Beyond Good and Evil 2 και Avatar: Frontiers.

Θεωρείται πιθανό να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεταφορά του Rainbow Six Siege σε κινητά στις 6 Απριλίου.