Η Ubisoft αποκάλυψε τα παράθυρα κυκλοφορίας των Avatar, Skull & Bones και Mario + Rabbids 2

Ubisoft Avatar Skull and Bones Mario Rabbids

Η Ubisoft, στην έκθεση κερδών της για ολόκληρο το έτος που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, προέβη σε μια ενημέρωση σχετικά με τα παράθυρα κυκλοφορίας αρκετών σημαντικών τίτλων της.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία δήλωσε ότι τα Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope και Skull & Bones, βρίσκονται επί του παρόντος σε καλό δρόμο και αναμένεται να κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος οικονομικού έτους που λήγει στις 31 Μαρτίου 2023.

Μιλώντας στο earnings call της Ubisoft, ο επικεφαλής εταιρικός οικονομικός διευθυντής, Frédérick Duguet, μείωσε τα παράθυρα κυκλοφορίας για τα τρία παιχνίδια στο δεύτερο εξάμηνο του οικονομικού έτους, πράγμα που σημαίνει ότι δε θα κυκλοφορήσουν πριν από την 1η Οκτωβρίου του 2022.

Το Avatar: Frontiers of Pandora και το Mario + Rabbids: Sparks of Hope είχαν επιβεβαιωθεί προηγουμένως για κυκλοφορία κατά τη διάρκεια του 2022. Επομένως, σύμφωνα με τον Duguet, αναμένεται να φτάσουν τους τελευταίους τρεις μήνες του έτους. Το Skull & Bones θα μπορούσε να κυκλοφορήσει και εκείνο την ίδια περίοδο ή ακόμα και κατά τους πρώτους τρεις μήνες του 2023.

Το Avatar: The Way of Water του James Cameron έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου 2022, με τον τίτλο του franchise, να αναμένεται λίγο αργότερα.

«Το Avatar: Frontiers of Pandora έρχεται μετά από τη ταινία που αναμένουμε ότι θα είναι μία από τις μεγαλύτερες ταινίες της χρονιάς, πιθανώς των επόμενων ετών, οπότε είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι ένας μεγάλος τίτλος. », δήλωσε ο διευθύνοντας σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot, κατά τη διάρκεια ενός earnings call της εταιρείας.

«Στο Skull & Bones, εργαζόμαστε αρκετά σκληρά, επομένως σκοπεύουμε να φέρουμε πραγματικά κάτι φρέσκο ​​στην αγορά», συνέχισε.

Τέλος, κατά το σημερινό earnings call, ο Guillemot σχολίασε επίσης τις εικασίες ότι η Ubisoft θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο προσφοράς εξαγοράς. Μεταξύ άλλων, είπε ότι η εταιρεία «έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε ανεξάρτητοι», αλλά επανέλαβε ότι το διοικητικό συμβούλιο θα εξετάσει τυχόν προσφορές προς το συμφέρον των μετόχων.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.