Η Ubisoft ανακοίνωσε το Tom Clancy’s Rainbow Six Mobile

Rainbow Six Mobile

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το 2022 θα φέρει στις κινητές συσκευές Android και iOS μια αποκλειστική έκδοση του Rainbow Six, της διάσημης σειράς first-person shooter που είναι εμπνευσμένη από τη δράση των αντιτρομοκρατικών μονάδων του κόσμου.

Το Tom Clancy’s Rainbow Six Mobile θα υπάρχει ως αυτόνομη έκδοση σχεδιασμένη ειδικά για φορητές συσκευές και θα προσφέρει μια οικεία εμπειρία για τους λάτρεις του Rainbow Six Siege με τακτική δράση, περιβάλλοντα που καταστρέφονται και μοναδικές ικανότητες για κάθε χειριστή.

Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι το cross-play μεταξύ των συσκευών Android και iOS θα είναι άμεσα διαθέσιμο, αν και πιθανότατα δε θα διατίθεται με τις εκδόσεις PC και κονσόλας του Rainbow Six Siege.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν το Rainbow Six Mobile θα υποστηρίζει χειριστήρια, αλλά αναμένεται να υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής των χειριστηρίων αφής, ενώ είναι γνωστό ότι το παιχνίδι θα είναι δωρεάν, αν και δεν είναι γνωστό πώς ακριβώς θα γίνει η χρηματοδότησή του. Η Ubisoft αποκάλυψε ότι το gameplay θα επικεντρώνεται σε αγώνες 5 εναντίον 5 που θα λαμβάνουν χώρα σε γνωστούς χάρτες όπως οι Bank και Border.

Το Rainbow Six Mobile θα γίνει πραγματικότητα φέτος και οι δοκιμές αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα. Αν θέλετε να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις και να έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια επερχόμενη beta, μπορείτε να εγγραφείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.