Η Square Enix ανακοίνωσε το NieR: Automata 5th Anniversary Event

NieR Automata 5th Anniversary

Η Square Enix πρόκειται να φιλοξενήσει το NieR: Automata 5th Anniversary Live Stream στις 23 Φεβρουαρίου, όπως ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter. Το event θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε δωρεάν στο Niconico.

Στο επερχόμενο livestream, η Square Enix πρόκειται να κάνει μια αναδρομή στα τελευταία πέντε χρόνια, καθώς και να ανακοινώσει κάποιο είδος νέων πληροφοριών. Θα υπάρξουν επίσης δώρα και πολλά άλλα.

Το δεύτερο μισό της μετάδοσης θα είναι αποκλειστικά Q&A για μέλη του Niconico Premium, με θέμα “πράγματα που θέλουμε να ρωτήσουμε την ομάδα ανάπτυξης για την πέμπτη επέτειο”. Οι ερωτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέσω αυτής της φόρμας, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε και θα θέλατε να ρωτήσετε κάτι τους δημιουργούς.

Μεταξύ των παρουσιαστών βρίσκεται και ο παραγωγός της σειράς NieR, Yosuke Saito, ο δημιουργικός διευθυντής της σειράς NieR, Yoko Taro, ο ανώτερος σχεδιαστής παιχνιδιών NieR: Automata, Takahisa Taura και ο συνθέτης της σειράς NieR, Keiichi Okabe.

Το NieR: Automata κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για το PlayStation 4 στην Ιαπωνία στις 23 Φεβρουαρίου 2017, ακολουθούμενο από το PlayStation 4 στη Βόρεια Αμερική στις 7 Μαρτίου και την Ευρώπη στις 10 Μαρτίου, το PC μέσω Steam παγκοσμίως στις 17 Μαρτίου και το Xbox One παγκοσμίως ένα χρόνο αργότερα, στις 26 Ιουνίου του 2018. Τέλος, μία “Game of the YoRHa Edition”, κυκλοφόρησε για PlayStation 4 και PC παγκοσμίως, το Φεβρουάριο του 2019.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.