Η Sony έχει μπλοκάρει τη «φόρτωση» συνδρομών PlayStation Plus και PlayStation Now

PlayStation Plus

Η Sony φέρεται να έχει απενεργοποιήσει τη «φόρτωση» συνδρομών PlayStation Plus και PlayStation Now ενόψει της επερχόμενης ανανέωσης των υπηρεσιών της συνδρομής.

Ένας αυξανόμενος αριθμός κατόχων PS4 και PS5 δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει τις προπληρωμένες συνδρομές τις τελευταίες ημέρες και το ζήτημα φαίνεται να είναι ευρέως διαδεδομένο με βάση τα μηνύματα που αποστέλλονται στα επίσημα κανάλια υποστήριξης του PlayStation και τις αναφορές σε φόρουμ συμπεριλαμβανομένου του ResetEra.

Ενώ η Sony δεν έχει σχολιάσει ακόμη επίσημα το θέμα, ορισμένοι χρήστες που επηρεάζονται ισχυρίζονται ότι έχουν ενημερωθεί από αντιπροσώπους υποστήριξης πελατών της Sony ότι η εταιρεία έχει αποκλείσει προσωρινά τη φόρτωση πολλών συνδρομών.

«Λόγω των επερχόμενων αλλαγών στη συνδρομή του PS Plus, επί του παρόντος η φόρτωση πολλών συνδρομών PS Plus δεν είναι διαθέσιμη, καθώς αφαιρέσαμε τη δυνατότητα να γίνεται αυτό», ανέφερε ένας χρήστης του ResetEra.

«Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς και θα έχουμε απαντήσεις για το πώς θα λειτουργήσει μόλις γίνει διαθέσιμη η νέα συνδρομή PlayStation Plus. Καταλαβαίνουμε πόσο απογοητευτικό πρέπει να είναι αυτό. Μπορούμε μόνο να σας συμβουλεύσουμε να περιμένετε μέχρι να τελειώσει η τρέχουσα συνδρομή σας και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό σας. Η επέκταση/φόρτωση συνδρομών, δεν είναι πλέον διαθέσιμη

Όπως είναι λογικό και επόμενο, πιστεύεται ότι αυτή η κίνηση μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας της Sony να σταματήσει τους παίκτες που προσπαθούν να γλιτώσουν αρκετά χρήματα για την ανανεωμένη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus, η οποία θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί το Μάιο, ενώ μέχρι τέλος Ιουνίου, θα είναι διαθέσιμη σε όλο το κόσμο.

Τέλος, περίπου 60 παιχνίδια φαίνεται πως πρόκειται να αποχωρήσουν από την υπηρεσία PlayStation Now τον επόμενο μήνα, λίγο πριν γίνει μέρος της ανανεωμένης συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus της Sony.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.