Η Sega εργάζεται πάνω σε ένα Super Game που στην πραγματικότητα είναι πολλά παιχνίδια

Sega

Η Sega αποκάλυψε λίγα περισσότερα για το μυστηριώδες project “Super Game”. Ο αντιπρόεδρος Shuji Utsumi, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα, εξήγησε ότι το “Super Game” περιλαμβάνει αρκετούς τίτλους που θα υπερβαίνουν κατά πολύ τη συμβατική εμπειρία παιχνιδιού.

Δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες. Ωστόσο, στο παρελθόν, ο παραγωγός Masayoshi Kikuchi, δήλωσε ότι ήταν ένα φυσικό βήμα να επεκταθεί σε τομείς όπως το “cloud gaming” ή το NFT (στην Ιαπωνία η εταιρεία έχει κατοχυρώσει το εμπορικό σήμα “Sega NFT”).

Σε κάθε περίπτωση, η Sega, προκειμένου να αναπτύξει το έργο, προχώρησε σε συνεργασία με τη Microsoft για τη χρήση της πλατφόρμας Azure cloud. Τέλος, το “Super Game” θα επωφεληθεί από επενδύσεις ύψους 882 εκατομμυρίων δολαρίων κατά την επόμενη πενταετία.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.