Η Rockstar εργάζεται και σε έναν τίτλο Bully εκτός από το GTA 6

Rockstar Bully

Η Rockstar πρόσφατα ανακοίνωσε αυτό που όλοι περιμέναμε να ανυπομονησία. Φυσικά δε μιλάμε για κάτι άλλο πέρα από το γεγονός ότι το GTA 6 είναι επίσημα σε ανάπτυξη. Ωστόσο, φαίνεται πως η Rockstar εργάζεται πάνω σε έναν ακόμα τίτλο παράλληλα με το νέο Grand Theft Auto, που φαίνεται πως είναι ένα νέο παιχνίδι Bully.

Σύμφωνα με πληροφορίες του γνωστού leaker της βιομηχανίας του gaming, Tom Henderson, πράγματι η Rockstar δεν έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο GTA 6, καθώς φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα στο franchise του Bully.

 

Αυτό που δε διευκρινίζεται είναι αν πρόκειται για ένα νέο τίτλο της σειράς ή απλά ένα remaster του πρώτου τίτλου. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως κάτι συμβαίνει με τη σειρά. Η πληροφορία αυτή, φυσικά, εμπεριέχει αρκετή ασάφεια και ενδεχομένως να δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα, από ό,τι δίνει απαντήσεις. Ενδεχομένως να γίνουν γνωστά περισσότερα στο προσεχές διάστημα, αλλά για την ώρα το τοπίο είναι θολό. Ελπίζουμε η Rockstar να γίνει πιο “εξωστρεφής” σε ό,τι αφορά σε τέτοια θέματα μελλοντικά.