Η Rockstar επιβεβαιώνει ότι το GTA 6 βρίσκεται σε ανάπτυξη

GTA 6

Το GTA 6 βρίσκεται σε ενεργό ανάπτυξη και φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο: Η Rockstar επιβεβαίωσε ότι το νέο, πιο φιλόδοξο Grand Theft Auto βρίσκεται σε ενεργό ανάπτυξη.

Το Grand Theft Auto VI είναι πραγματικότητα και η Rockstar το επιβεβαίωσε μέσω μιας ανάρτησης στην επίσημη σελίδα της, στην οποία αναφέρουν επίσης τις εκδόσεις επόμενης γενιάς του GTA V. Στο τέλος του δελτίου, επιβεβαιώνουν ότι η νέα προσθήκη στη σειρά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

“Με την άνευ προηγουμένου μακροζωία του GTA V, γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς μας ρωτάτε για μια νέα προσθήκη στη σειρά Grand Theft Auto.”

“Με κάθε νέο έργο που ξεκινάμε, στόχος μας είναι πάντα να σημειώνουμε σημαντική πρόοδο σε ότι έχουμε κάνει στο παρελθόν και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ενεργή ανάπτυξη στην επόμενη κυκλοφορία της σειράς Grand Theft Auto βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη .”

Φυσικά, προσθέτουν ότι “θα μοιραστούν περισσότερα νέα για το παιχνίδι όταν είναι έτοιμοι”, χωρίς να προσδιορίσουν κάποια ημερομηνία.

Με αυτό, η Rockstar αναγνωρίζει επίσημα ότι το νέο Grand Theft Auto είναι στα σκαριά, σχεδόν εννέα χρόνια από την κυκλοφορία του GTA 5 τον Σεπτέμβριο του 2013. Δεν έχουν αναφερθεί σε αυτό ονομαστικά, αλλά δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο επίσημος τίτλος του θα είναι GTA 6.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.